OVER ONS

DE MENS ACHTER MDR CONSULTING?

Mijn naam is Mario Derycke. Toen ik jong was, werkte ik al in de logistiek in het familiebedrijf  Transport Claes-Derycke. Later heb ik een opleiding Expeditie gevolgd bij HOGENT en verder economie gestudeerd aan de UMONS.

Loopbaan

Vervolgens heb ik 25 jaar van mijn carrière gewerkt voor KMO’s en multinationals in allerlei sectoren, gevestigd in de Benelux en Europa. Ik bied nu mijn diensten als onafhankelijk consultant aan organisaties van elke omvang voor korte middellange en lange termijn opdrachten.

Ik ben mijn carrière begonnen als internationaal Dispatcher/Transportplanner bij een multimodaal transportbedrijf voor vloeibare levensmiddelen en gevaarlijke stoffen in containers.

Daarna werd ik Logistiek en Transport Manager van een snelgroeiend bedrijf dat actief was in airconditioning, en daarna van een bedrijf gespecialiseerd in detailhandel in Frankrijk en de Benelux.

Gedurende de volgende 10 jaar heb ik een solide ervaring opgebouwd in projectbeheer, beheer van fysieke, administratieve en IT-logistiek- stromen van een Amerikaans adviesbureau waar ik mocht werken voor klanten zoals NMBS, PEUGEOT, COCA COLA, KRAFT, PIONEER, YARA…

Mijn ambitie om in een adviserende rol strategie en operatie op elkaar af te stemmen, bracht me in 2009 bij een snelgroeiend Belgisch bedrijf dat actief is in de voedingsindustrie.

De uitdaging was er enorm en automatisering was DE oplossing om te voldoen aan de doelstellingen die in korte tijd en volgens strikte specificaties moesten worden bereikt.

Wij waren bij de eersten in België die het automatisch laden en lossen van vrachtwagens bij negatieve temperaturen lanceerden. Later heb ik dit ook eveneens toegepast op ons nieuw distributiecentrum (+60.000 palletplaatsen) bij onze Logistieke Dienstverlener Stockhabo.

Nieuwsgierig naar meer?

MDR CONSULTING

Eind 2019 heb ik MDR CONSULTING opgericht om start-ups, scale-ups, grote en kleine bedrijven te ondersteunen bij het nastreven van hun logistieke uitdagingen. Naargelang de verschillende opdrachten werk ik samen met de meest geschikte partner(s).

Ik ben ook af en toe gastspreker bij het lerend netwerk “automatisatie” bij het VIL en gastdocent op de AP HOGESCHOOL ANTWERPEN.

Wilt u omringd worden door een expert die zijn kennis met u deelt? 

Laten we elkaar leren kennen

Onze waarden

De waarden die MDR CONSULTING verdedigt zijn die van hockey, een geweldige sport die leidt tot de ontwikkeling van individuen en teams. In ons manier van zakendoen is het van belang dat naast business related opdrachten, de menselijke aspecten naar voor komen. Daarvoor hebben we ook communicatie toegevoegd, essentieel voor het creëren van duurzame relaties.

Ethiek

Eerlijkheid

Respect

Solidariteit

Tolerantie

Communicatie

Waarom MDR kiezen?

MDR CONSULTING brengt meer dan 25 jaar logistieke audit-, advies- en terreinervaring naar uw organisatie. 

Via een pragmatische benadering die rekening houdt met uw strategische, tactische en operationele doelstellingen, helpt MDR CONSULTING u bij het orkestreren, analyseren, aanbevelen en uitvoeren van een uitgebreid verbeterings- en ontwikkelingsplan voor uw bevoorradingsprocessen, uw opslagbeleid en de optimalisatie van verzending en transport.

Samen met uw teams implementeren we “end-to-end” oplossingen terwijl we uw kosten beheersen en streven naar algehele prestatieverbeteringen.