ONZE KLANTEN CASES

Lutosa

Lutosa (Canadese groep McCain) is een Belgische firma gespecialiseerd in de aardappelverwerking naar versgekoelde en diepgevroren frieten, diepgevroren specialiteiten en gedehydrateerde aardappelvlokken.

Bekijk onze case van Lutosa

VIL

VIL is het innovatieplatform voor de logistieke sector in Vlaanderen en sinds 1 januari 2017 erkend als Speerpuntcluster Logistiek. VIL helpt Vlaamse bedrijven om innovatieve logistieke projecten te realiseren en zo hun competitiviteit te verhogen en ontvangt hiervoor subsidies van…

Bekijk onze case van VIL

Newpharma

Newpharma (250-300 medewerkers) is een Belgische online apotheek die in 2008 werd opgericht. Ze verkoopt geneesmiddelen zonder recept (OTC) en parafarmacieproducten (cosmetica, zonnebrandcrèmes, vitamines, enz.).

Bekijk onze case van Newpharma

Nutriphys

NUTRIPHYS is de Europese specialist in Chlorella pyrenoidosa sinds 1985. Onze expertise ligt in de extractie van groeifactoren, zeer gewaardeerd om hun rijkdom aan aminozuren, DNA-RNA, vitaminen (gemethyleerd Vit B12), mineralen, natuurlijke vezels en hun zeer hoge chlorofylgehalte.

Bekijk onze case van Nutriphys

Mydibel

Basis flows analysis en berekening voor automatisering magazijn en afvoeren naar extern DC via automatic truck loading.

Bekijk onze case van Mydibel

Gavra

Gavra is een groothandel in keramische tegels en surfaces in de regio Antwerpen. Bij Gavra vind je het grootste tegelaanbod in België: vloer- en wandtegels in alle mogelijke materialen, formaten, kleuren en stijlen. Van landelijk tot modern, van budgetvriendelijk tot…

Bekijk onze case van Gavra

Pit&Pit

Pit & Pit is een webwinkel voor natuurproducten met focus op B2C. Pit & Pit heeft alle processen van aankoop van grondstoffen, tot ompakken naar consumentenverpakkingen en verzenden van orders naar de eindconsumenten in eigen beheer.

Bekijk onze case van Pit&Pit

Contacteer ons

Laat uw logistieke zorgen over aan ons en neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen met efficiënte oplossingen voor al uw logistieke uitdagingen. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw doelstellingen.